Vijveraanleg

Ons Vijveraanlegteam staat voor u klaar!

Dino verzorgt voor u, of in samenwerking met u, uw nieuwe droomvijver. Wilt u een geheel nieuwe vijver of uw bestaande vijver renoveren? Dan bent u bij Dino op het juiste adres. De medewerkers van Dino kunnen bogen op een jarenlange ervaring wat betreft het aanleggen van vijvers. Van bovenop een rots in Marbella, Spanje, tot de zompige gronden van Flevoland,  wij kunnen het!
Maak nu een afspraak  voor een vrijblijvende offerte. U kunt ook bij ons terecht voor advies over vijveraanleg, het leggen van folie of het maken van een waterpartij. In Breda beschikken wij over een groot aantal voorbeelden.

Optimale ligging vijver

De plaats van een vijver is van belang, niet alleen vanwege het uiterlijk, maar ook vanwege het biologisch evenwicht. Wanneer een vijver volledig in de zon ligt, zullen algen zich sneller vermenigvuldigen en zal het water minder zuurstofrijk zijn. De optimale ligging voor een vijver is half zon, half schaduw. Als de vijver volledig in de zon ligt, kan met bijvoorbeeld drijfplanten of oeverbeplanting schaduw gecreëerd worden. Met een vijverfilter en waterbehandelingsmiddelen kunt u het biologisch evenwicht eventueel bijsturen.

Vijver glas

In samenwerking met de beste glasexperts van Nederland kunnen wij ook vijvers met ruiten er in aanleggen. Middels speciaal ontwikkelde tabellen laten wij berekenen wat de meest geschikte dikte voor het glas is en aan de hand daarvan doen wij u een prijsopgaaf van het bouwen van uw vijver inclusief glas. Onze vijvers worden altijd gerealiseerd met gehard vijverglas en de beste materialen waardoor het risico op breuk tot een minimum beperkt is.

Zwemvijvers

Dino is een specialist in het aanleggen van een zwemvijver. Door de stroomsnelheden in een zwemvijver goed af te stemmen, gebruik te maken van het juiste substraat en de juiste planten ontstaat er een uitgebalanceerd biologisch evenwicht waar u risicoloos samen met uw vissen in kunt zwemmen. Tevens is een zwemvijver te realiseren zonder enige visbezetting.

Dino's aangelegde vijvers