Aquarium

Welkom op onze compleet vernieuwde aquariumafdeling!

Bij Dino Breda kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan tropische vissen en accessoires voor uw aquarium. Zo verkopen wij absolute topkwaliteit aquariumplanten, state of the art LED-verlichting en co2-apparaten! Ook treft u bij Dino Breda allerlei soorten en maten aquaria aan, van de kleinste goudvisbokaal tot een enorm tropisch aquarium van diverse merken.

Aquascaping: de nieuwste trend op aquariumgebied

Aquascaping is de nieuwste trend op het aquariumgebied. Er worden wereldwijd steeds vaker wedstrijden gehouden wie de mooiste inrichting  (scaping) heeft. De resultaten zijn dan ook vaak een lust voor het oog.

Aquascaping is eigenlijk net kunst. Het is als het ware de kunst van het creëren van een onderwatertuin in uw aquarium. U kunt hier allerhande natuurlijke materialen voor gebruiken zoals steen, kienhout, planten, mossen en grind. De truc is om de stukken op zo’n manier te plaatsen dat het eindresultaat toont als een geheel, een kunstwerk in optima forma!

Bij Dino Breda vindt u alles wat u nodig heeft voor het inrichten van uw bak!

De allerlaatste trend op het gebied van aquara zijn onderwater watervallen! Kijk op onze facebookpagina voor meer informatie.

Advies

Uiteraard geven wij ook advies over hoe uw aquarium in te richten, hoeveel planten u nodig heeft en wat u het beste voor voedingsbodem kunt nemen. Tevens beschikken wij over een groot assortiment filters, ornamenten en kunstplanten voor in uw aquarium. Mocht u een aquarium door ons willen laten plaatsen? Met speciale wensen? Dat kan! Kijk hier voor een fotoreportage van het aquarium dat wij onlangs in Etten-Leur plaatsten!

Problemen met waterkwaliteit?

Onze specialisten staan voor u klaar om problemen met uw waterkwaliteit op te lossen.

U kunt bij ons GRATIS uw aquariumwater laten testen.

Hierbij ontvangt u een compleet waterbehandelplan om al uw problemen op te lossen of voor te blijven.